Ābolu napoleons

Ābolu napoleons

SASTĀVDAĻAS:
  • 500 g kārtainās bezrauga mīklas;
  • 3 āboli;
  • 200 g kondensētā piena;
  • 12 g vaniļas cukura;
  • 12 g kanēļa;
  • 2 ēdamk. ūdens.
PAGATAVOŠANA.
  • Notīriet ābolus. Sarīvējiet tos. Uz nelielas uguns pasautējiet tos kopā ar ūdeni, vaniļas cukuru un kanēli. Masa būs gatava tad, kad tā kļūs mīksta un pārvērtīsies biezenī. Pēc tam pievienojiet kondensēto pienu. Sautējiet vēl 10 minūtes. Ļaujiet krēmam atdzist.
  • Atkausējiet kārtaino bezrauga mīklu. Sadaliet to divās daļās un izrullējiet. Katrai daļai ir jāatbilst cepešpannas izmēram. Abas daļas izcepiet 20 minūtes 180 °C temperatūrā.
  • Sagrieziet izcepto mīklu tā, lai sanāktu 4 vienādi kvadrāti. Atgriezumus sasmalciniet drupačās.
  • Apsmērējiet katru daļu ar krēmu un kārtojiet tās vienu otrai virsū. Augšējo daļu apberiet ar drupačām. Kūku var atstāt ledusspakī uz nakti, lai tā sasūcas.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk