Ābolu (persiku) gardums

Ābolu (persiku) gardums

SASTĀVDAĻAS:
  • 100.gr kausēts sviests
  • 100 gr. skābs krējums
  • 50 gr cukurs
  • šķipsniņa sāls
  • 1 tējk.irdinātājs
  • 250 gr milti /izsijāti
PAGATAVOŠANA:
  • Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
  • Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi.
  • Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci.
  • Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa.
  • Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs.
  • Cep 200 grādos 30-40 min.
AVOTS: Natalija Novikova

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk