Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte

Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte

Šī brīnišķīgā ābolu pīrāga pagatavošanas metode neliks Jums vilties!

Sastāvdaļas
  • 2 glāzes miltu;
  • 1 kg ābolu;
  • 150 g sviesta;
  • Glāze krējuma;
  • Pustējkarote sodas;
  • 1 glāze cukura;
  • 1 ola;
  • 1 tējkarote etiķa.
Pagatavošana
  • Izsijā miltus un sajauc ar izkausētu sviestu. Pielej pusglāzi ūdens un kārtīgi samaisa. Mīklai pievieno sodu, etiķi, lēni izmīca tā, lai mīkla nelīp pie rokām. Ābolus nomizo, attīra un sagriež šķēlītēs. Mīklu izklāj cepamajā formā, tad formā izklāj ābolus.
  • Krēmam - krējumu, cukuru, olu un 2 ēdamkarotes miltu samiksē ar mikseti. Iznāk maigs krēms. Tad krēmu pārlej pār āboliem un visu liek cepties cepeškrāsnī uz 200 grādiem 45 - 50 minūtes.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk