Asie kāpostu salāti

Asie kāpostu salāti

SASTĀVDAĻAS:
  • uz 1 litru ūdens:
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes rupjās sāls
  • 10 melno piparu graudiņu
  • 5 krustnagliņas
  • 4 lauru lapas
  • 1/2 glāzes augu eļļas
  • 1/2 glāzes 9% etiķa
PAGATAVAOŠANA:
  • Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
  • Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
  • Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
  • Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk