“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!

“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!

Noteikti izmēģini! Īsta vitamīnu bumba!

SASTĀVDAĻAS:
  • Tomāti – 4 kg
  • Saldie pipari – 1,5 kg
  • Asie pipari – 3 gab.
  • Ķiploks – 200 gr.
  • 9% etiķis – 200 ml
  • Sāls – 2 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:
  • Tomātus un saldos piparus nomazgājam un nosusinām.
  • Saldos piparus un asos piparus attīrām no kātiņiem, sēklas atstājam.
  • Ķiploku notīrām.
  • Visu samaļam gaļas mašīnā, pielejam etiķi, pieliekam sāli.
  • Visu rūpīgi samaisām un atstājam uz stundu mierā.
  • Pēc stundas vēlreiz samaisām un liekam tīrās, sausās burkās.
  • Adžiku glabājam vēsā vietā.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk