Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem

Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem

Sastāvdaļas:
  • 400 g biezpiena sajaukt ar
  • 250 g margarīna (sarīvēta uz rīves), pievienot
  • 480 g miltus un 1 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsniņu sāls
Pagatavošana:
  • Izrullēt mīklu un izspiest uz tās aplīšus (piemēram, ar glāzi). Katru aplīti no vienas puses apbārstīt ar cukuru, salocīt uz pusēm tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu.
  • Gatavo pusapli atkal apbārstīt ar cukuru un atkal salocīt tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu. Gatavā trīsstūrīša vienu pusi apbērt ar cukuru un likt uz cepamā papīra ar sacukuroto pusi uz augšu. Cept 180 grādu temperatūrā 25 – 30 minūtes, līdz cepumi kļūst zeltaini.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk