Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!

Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!

Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
  • 3 āboli;
  • Sauja riekstu;
  • Rozīnes pēc vēlēšanās;
  • 2 ēdamkarotes medus;
  • Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
  • Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
  • Apkaisa ar kanēli.
  • Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk