Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu

Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu

Šodien piedāvājam jums lielisku recepti – kabačus ar krējumu. Tāpēc izbaudiet brīdi un gatavojiet šo uzkodu biežāk!

SASTĀVDAĻAS:
  • Kabači – 800 g
  • Skābais krējums – 200 ml
  • Ola – 1 gab.
  • Milti – 1 ēdamkarote
  • Saulespuķu eļļa – 3 ēdamkarotes
  • Ūdens – puse glāzes
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Dilles, sāls, pipari, garšvielas
PAGATAVOŠANA:
  • Bļodiņā ieliet saulespuķu eļļu, piebērt garšvielas un sāli. Samaisīt. Iebērt eļļā nomazgātus un ripās sagrieztus kabačus, apmaisīt.
  • Kabačus likt uz cepamās pannas, cept apmēram 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  • Pagatavot ķiploku - krējuma mērci: sasmalcināt dilles, saspiest ķiploku, sajaukt ar krējumu. Pielikt miltus, olu, pieliet ūdeni un rūpīgi samaisīt.
  • Kabačus izņemt no cepeškrāsns, likt dziļā pannā, pārliet ar mērci, uz lēnas uguns mazliet uzkarsēt, rūpīgi apmaisot.
  • LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk