Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!

Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!

Oriģināla un garšīga recepte!

SASTĀVDAĻAS UZ 2 LITRIEM:
  • Gurķi
  • 3 diļļu ziedi
  • 4 – 6 upeņu lapas
  • 4 – 6 ķiršu lapas
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 8 – 10 melno piparu graudiņi
  • 500 – 600 g jāņogu
SASTĀDAĻAS MARINĀDEI:
  • 1 litrs ūdens
  • 1,5 ēdamkarotes sāls
  • 3 ēdamkarotes cukura
PAGATAVOŠANA:
  • Gurķus rūpīgi nomazgājiet un iemērciet aukstā ūdenī uz 3 – 4 stundām.
  • Liekat burkās sagrieztus zaļumus, ķiploku un piparus. Tad liekat gurķus, pa virsu jāņogas.
  • Pagatavojat marinādi: vārošā ūdenī izšķīdiniet sāli un cukuru.
  • Gurķus aplejiet ar marinādi un liekat sterilizēt uz apmēram 6 – 8 minūtēm.
  • Burkas aizvalcējiet, apgāžat ar vākiem uz leju. Uzglabājiet vēsā vietā.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk