- Sēnes notīra.
- Tad tās sagriež un cep līdz šķidrums ir iztvaikojis.
- Pieliek sviestu un nedaudz sāli, 2 minūtes pacep.
- Atdzesē, saliek maisiņos, liek saldētavā.
- Gailenes sagatavojot šādā variantā pēc atkausēšanas nesanāk rūgtas un gumijotas.


Nedzīvojiet tikai un vienīgi bērnu dēļ
Es no visas sirds jūs lūdzu, nedzīvojiet tikai un vienīgi bērnu dēļ! Viņiem ne tikai to nevajag, bet tas ir...
Lasīt visu rakstu
Ābolu kūka
Šī brīnišķīgā ābolu pīrāga pagatavošanas metode neliks Jums vilties! Sastāvdaļas āboli 3 olas 2 glāzes miltu 1,5 glāzes cukura 200...
Lasīt visu rakstu
Piecas labākās jāņogu šķirnes
Neviens dārzs nevar iztikt bez jāņogām. Krūmus stāda pat tur, kur tie tā īsti nemaz neaug dēļ karstās un sausās...
Lasīt visu rakstu
Cepts ķiploks. Vai zināji par tā labajām īpašībām?
Ķiploks ir spēcīgākais dabiskais antibiotiķis, kas tiek audzēts mūsu klimata joslā. Šis unikālais produkts iedarbojas uz organismu, nesaudzēdams iznīcinot parazītus....
Lasīt visu rakstu
Oriģināls veids stādu audzēšanai
Ņemiet plastmasas pudeli. Vienīgi obligāti jābūt caurspīdīgai pudelei (ne zilai, ne zaļai) sagrieziet uz pusēm (gareniski). Uz vienas pusītes ieklājiet...
Lasīt visu rakstu
Vislabākā dabas antibiotika
Mūsdienu farmācija piedāvā plašu zāļu klāstu pret jebkuru infekciju. Bet visā cilvēces vēsturē ir bijušas receptes, kuru pamatā ir dabiskas...
Lasīt visu rakstu