- Sēnes notīra.
- Tad tās sagriež un cep līdz šķidrums ir iztvaikojis.
- Pieliek sviestu un nedaudz sāli, 2 minūtes pacep.
- Atdzesē, saliek maisiņos, liek saldētavā.
- Gailenes sagatavojot šādā variantā pēc atkausēšanas nesanāk rūgtas un gumijotas.
Upeņu želeja ziemai
Upeņu želeja ziemai – pagatavo labāko kārumu garajiem ziemas vakariem! SASTĀVDAĻAS: Upenes – 2 kg Cukurs – 450 g PAGATAVOŠANA:...
Lasīt visu rakstuKo kāzu datums var pateikt par jūsu ģimeni?
Numerologi ir pārliecināti, ka kāzu datums var ļoti daudz ko pastāstīt par laulāto pāri. Izmantojot precīzu aprēķinu, jūs varēsiet uzzināt...
Lasīt visu rakstuTik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši
Ikviena kārtīga saimniece ieziemo savas dārza veltes. Lūk, piedāvajam kāpostu recepti! Sastāvdaļas 3 kg kāpostu; 3 burkāni; 1 sarkanā parika;...
Lasīt visu rakstuZemeņu ievārījums ar baziliku un piparmētru
Zemeņu ievārījuma garša un aromāts ir īsts vasaras baudījums! Piešķirt tam jaunas garšas nianses un paplašināt baudījuma paleti palīdzēs zaļais...
Lasīt visu rakstuDeserts no svaigiem augļiem krūzē
SASTĀVDAĻAS: Auzu pārslas – 2 ēdamkarotes Banāns – 1 gab. Saldētas ogas (avenes, zemenes, jāņogas) – 2 – 3 ēdamkarotes...
Lasīt visu rakstu5 padomi kā novājēt bez diētām
Pirmais slaiduma likums- dienas laikā izdzert ne mazāk kā divus litrus šķidruma. Derēs gan negāzēts minerālūdens, gan zāļu tējas, protams...
Lasīt visu rakstu