Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!

Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!

SASTĀVDAĻAS:
  • Kefīrs – 450ml
  • Pilngraudu vai auzu milti – 320g
  • Soda – 1 tējkarote
  • Kāposti – 400g
  • Burkāni – 1 – 2gb
  • Sāls, garšvielas, zaļumi – pēc garšas
UZTURVĒRTĪBA:
  • Kalorijas – 95 kkal
  • Tauki – 1g
  • Ogļhidrāti – 17g
  • Olbaltumvielas – 5g
PAGATAVOŠANA:
  • Burkānus notīrīt, sarīvēt. Tad apcept kopā ar garšvielām.
  • Kāpostu smalki sagriezt vai saēvelēt. Pievienot burkāniem, pievienot sāli, un cept līdz gatavībai.
  • Sodu “dzēst” ar kefīru un atstāt uz desmit minūtēm.
  • Sajaukt miltus ar kefīru, pievienot sāli, mazliet olīveļļas, visu sajaukt (var izmantot mikseri).
  • Formas apakšā likt pusi mīklas, tad pildījumu no kāpostiem un burkāniem un noklāt ar otru pusi mīklas.
  • Cept 40 minūtes 160 grādu temperatūrā.
  • Zaļumus var pievienot pildījumam vai pārkaisīt jau gatavam pīrāgam.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk