Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese

Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese

Par rudens un ziemas sezonas hītu tiek uzskatīts ķirbis. Ķirbi var pagatavot dažādos veidos, bet šoreiz piedāvāsim ķirbja sukādes.

SASTĀVDAĻAS:
  • 2 kilogrami ķirbis
  • 0,5 kilogrami cukurs
  • citrons
  • apelsīns
PAGATAVOŠANA:
  • Nomizojiet ķirbi un sagrieziet šķēlītēs. Tām nevajadzētu būt biezām un garām, biezums apmēram 5-10 mm. Ielieciet ķirbju gabaliņus katliņā.
  • Pievienojiet tiem cukuru. Sagrieziet citronu un apelsīnu šķēlītēs ar visu miziņu un pievienojiet ķirbim. Atstājam uz 12 stundām, lai viss sasūcas ķirbī.
  • Lieciet katliņu uz uguns, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Atkal ļaujiet 12 stundas savilkties. Atkal uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Ļaujiet tam atdzist.
  • Nokāsiet visu (sīrupu, starp citu, jūs varat dzert, atšķaidot ar ūdeni) un lieciet ķirbju gabaliņus žāvēties. Ja jums nav speciālā žāvētāja, lieciet ķirbja gabaliņus cepeškrāsnī uz 100- 160 grādiem. Krāsnij vajadzētu būt nedaudz atvērtai.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk