Piedāvāju Rafaello konfekšu recepti. Tās var ātri pagatavot un izdodas ļoti garšīgas. Ieprieciniet sevi un savus tuviniekus, pagatavojot šo gardo desertu.
SASTĀVDAĻAS:
- 70 konfekšu pagatavošanai
- Iebiezinātais piens – 1 kārba (200g)
- Sviests – 200 g
- Vaniļas cukurs (var arī konjaku) – pēc garšas
- Kokosriekstu skaidiņas – 200g
- Mandeles – 1 glāze
PAGATAVOŠANA:
- Sviestu (istabas temperatūrā turētu) saspaidīt ar dakšiņu.
- Sviestu sajaukt ar iebiezināto pienu, vaniļas cukuru (vai konjaku) un pusi kokosriekstu skaidiņu.
- Masu rūpīgi samaisīt, līdz veidojas viendabīgs krēms.
- Gatavo krēmu likt ledusskapī uz diennakti. Pēc diennakts izņemt sacietējušo krēmu un sākt gatavot konfektes.
- Ņemt krēmu ar tējkaroti, no tās noņemt ar naža noapaļoto galu, veidot bumbiņas, vidū ielikt mandeli.
- Gatavās konfektes apviļāt atlikušajās kokosriekstu skaidiņās, likt uz lēzena šķīvja. Šķīvi likt ledusskapī.
- Konfektes jāpasniedz atdzesētas, jo istabas temperatūrā tās sāks kust (bet nepaspēs, jo pazudīs momentā!).