Konfektes RAFAELLO

Konfektes RAFAELLO

Piedāvāju Rafaello konfekšu recepti. Tās var ātri pagatavot un izdodas ļoti garšīgas. Ieprieciniet sevi un savus tuviniekus, pagatavojot šo gardo desertu.

SASTĀVDAĻAS:
  • 70 konfekšu pagatavošanai
  • Iebiezinātais piens – 1 kārba (200g)
  • Sviests – 200 g
  • Vaniļas cukurs (var arī konjaku) – pēc garšas
  • Kokosriekstu skaidiņas – 200g
  • Mandeles – 1 glāze
PAGATAVOŠANA:
  • Sviestu (istabas temperatūrā turētu) saspaidīt ar dakšiņu.
  • Sviestu sajaukt ar iebiezināto pienu, vaniļas cukuru (vai konjaku) un pusi kokosriekstu skaidiņu.
  • Masu rūpīgi samaisīt, līdz veidojas viendabīgs krēms.
  • Gatavo krēmu likt ledusskapī uz diennakti. Pēc diennakts izņemt sacietējušo krēmu un sākt gatavot konfektes.
  • Ņemt krēmu ar tējkaroti, no tās noņemt ar naža noapaļoto galu, veidot bumbiņas, vidū ielikt mandeli.
  • Gatavās konfektes apviļāt atlikušajās kokosriekstu skaidiņās, likt uz lēzena šķīvja. Šķīvi likt ledusskapī.
  • Konfektes jāpasniedz atdzesētas, jo istabas temperatūrā tās sāks kust (bet nepaspēs, jo pazudīs momentā!).

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk