Krāsainie kāpostu salāti ar avokado

Krāsainie kāpostu salāti ar avokado

Salāti 4 – 6 personām. Gatavošanas ilgums 50 minūtes.

Ja vēlies, gatavos salātus apkaisi ar sēklām, riekstiem un zaļumiem. Ja negribu, lai sagrieztie āboli sabrūnētu, līdz pievienošanai salātiem apslaki ar citronu sulu.

SASTĀVDAĻAS:
  • 1 neliela kāpostgalviņa
  • ½ sarkanās kāpostgalviņas
  • 2 burkāni
  • 2 paprikas pākstis
  • 2 āboli
  • 2 avokado
MĒRCEI:
  • 6 ēdamkarotes eļļas
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 3 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
  • 2 ēdamkarotes maiga etiķa
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote ļoti smalka sakapāta ingvera
  • 1 sakapāta ķiploka daiviņa
  • Sāls, cukurs, malti melnie pipari
PAGATAVOŠANA:
  • Visus mērcei paredzētos produktus liec bļodā un rūpīgi sakul.
  • Kāpostus notīri, izgriez kacenu un pārējo sagriez smalkās strēmelītēs un viegli sastampā.
  • Papriku iztīri un sagriez salmiņos, burkānus nomizo un sarīvē rupjās skaidās.
  • Ābolus sagriez ļoti plānās šķēlītēs un pārgriezt tā uz pusēm.
  • Avokado nomizo un arī sagriez plānās šķēlēs.
  • Visus produktus liec lielā bļodā un samaisi. Aplej ar mērci un rūpīgi izcilā.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk