Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!

Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!

Sagatavojiet tā pavairāk! Kraukšķēs visa māja!

PAGATAVOŠANA:
  • Gurķus aplejam ar ūdeni un atstājam uz 3 stundām.
  • Sagatavojam burkas. Mazgājam un sterilizējam cepeškrāsnī – cepamajā pannā lejam ūdeni, liekam burkas un
  • karsējam 15 minūtes 150 grādu temperatūrā.
  • Vāciņus vāram ūdenī 10 minūtes.
  • Burkās liekam ķiploka daiviņas, dilles, mārrutku lapas, melnos piparus, smaržīgos piparus un lauru lapas.
  • Katlā lejam 2 litrus etiķa un uzsildām, bet nevāram!
  • Citā katlā uzvārām ūdeni.
  • Ņemam daļu gurķu un liekam karstajā etiķī. Turam tos maksimums divas minūtes. Ja gurķīši ir mazi, tad vienu minūti. Tie kļūs mazliet dzeltenīgi. Tad tos liekam burkās.
  • Litra burkā ieberam 1 ēdamkaroti sāls un 1 ēdamkaroti cukura.
  • Pārlejam ar karsto ūdeni un aizvalcējam burkas.
  • Burkas sasedzam ar segu un ļaujam lēnām atdzist.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk