Mājās gatavota NUTELLA

Mājās gatavota NUTELLA

Nutellu mājās gatavoju jau sen, un tā ir daudzreiz garšīgāka, vērtīgāka un lētāka par veikalā pirkto. Ļoti garda ar pankūkām, vafelēm vai vienkārši uz maizes uzsmērēta. Vēl gatavoju pavisam vienkāršu desertu – saldajos groziņos lieku mazliet nutellas un pa virsu riekstiņus. Sanāk neticami garšīgi!

SASTĀVDAĻAS:
  • Piens – 1 glāze
  • Milti – 1,5 ēdamkarotes
  • Cukurs – 1 glāze
  • Kakao – 2 ēdamkarotes
  • Sviests – 1 ēdamkarote
  • Malti valrieksti – 3 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:
  • Uzkarsējiet katliņā pienu kopā ar sviestu.
  • Atsevišķā traukā samaisiet miltus, cukuru un kakao.
  • Rūpīgi pievienojam sauso maisījumu pienam, nepārtraukti maisot.
  • Tad visu karsējam uz nelielas uguns 10 – 12 minūtes.
  • Atdzesējam, pieliekam valriekstus, samaisām un liekam ledusskapī.
  • Brokastīs, ar grauzdētas baltmaizes šķēli, mājās gatavota Nutella ir vislabākais risinājums! Noteikti izmēģiniet!

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk