Mājās gatavotas tortiljas

Mājās gatavotas tortiljas

Garda maltīte uz ātru roku!

SASTĀVDAĻAS:
  • 500g vistas filejas
  • Tortiljas pamatnes
  • Sāls, pipari, vistas gaļas garšviela
  • Gvakamoles jeb avokado mērce
  • Pildījums pēc izvēles : tomāti, gurķi, paprika, salāti
PAGATAVOŠANA:
  • Sasmalcina salātus, tomātus gurķus un papriku.
  • Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu.
  • Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ).
  • Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ).
  • Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas.
  • Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.

Labu apetīti!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk