Marinēti baklažāni. Neticami garšīgi!

Marinēti baklažāni. Neticami garšīgi!

Vienu reizi izmēģināsiet un gatavosiet daudz un bieži!

SASTĀVDAĻAS:
  • 5 – 6 vidēja izmēra baklažāni
MARINĀDE:
  • 100 ml 9% etiķa
  • 2 glāzes ūdens
  • 4 krustnagliņas
  • 5 lauru lapas
  • 10 piparu graudiņi
  • 3 ēdamkarotes brūnā cukura (es liku 2 ēdamkarotes medus un 1 ēdamkaroti parastā cukura)
  • 1,5 ēdamkarotes sāls
  • ēdamkarote augu eļļas
PAGATAVOŠANA:
  • Baklažānus nomizojiet.
  • Griežam šķēlēs un apcepam uz pannas zeltainus.
  • Gatavojam marinādi.
  • Visas marinādes sastāvdaļas samaisām.
  • Uzvārām un atdzesējam.
  • Vēl būs nepieciešamas 10 daiviņas ķiploka.
  • Katru baklažāna šķēli iemērcam marinādē.
  • Liekam tās katliņā, pa virsu uzberam šķēlītēs sagrieztus ķiplokus.
  • Pārlejam ar marinādi.
  • Marināde iznāk diezgan daudz, baklažāni it kā peld tajā.
  • Liekam ledusskapī.
  • Gatavs pēc 3 – 5 dienām, bet es sāku ēst jau nākamajā dienā.

Jo ir ļoti garšīgi!!! ☺ LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk