Paldies autoram par recepti! Ar kāpostiem pildīti pipari ziemai

Paldies autoram par recepti! Ar kāpostiem pildīti pipari ziemai

Noteikti izmēģini un sagatavo dažas burciņas ziemai.

SASTĀVDAĻAS:
  • Saldie pipari – 35 – 40 gab
  • Kāposts – 3 – 3,5 kg
  • Burkāni – 2 gab
  • Čili pipars – 1 gab
  • Ķiploki – 13 daiviņas
  • Zaļumi – dilles, pētersīļi
MARINĀDE:
  • Ūdens – 1 litrs
  • Cukurs – 1 glāze
  • Sāls – 2 ēdamkarotes
  • Saulespuķu eļļa – 0,5 glāzes
  • 9% etiķis – 0,5 glāzes
PAGATAVOŠANA:
  • Saldos piparus attīrīt no sēklām un blanšēt vārošā ūdenī 5 – 7 minūtes.
  • Kāpostus smalki sagriezt vai saēvelēt, pievienot rīvētus burkānus, sakapātus zaļumus, sagrieztas ķiploka daiviņas un čili piparu (pēc garšas).
  • Kāpostus sajaukt, pievienot sāli un pildīt piparos. Piparus likt burkās.
  • Pa virsu liet marinādi, kas pagatavota no ūdens, sāls, cukura, eļļas un etiķa.
  • Uzlikt vāku un pasterizēt: 2 litru burkas – 30 minūtes, 1 litra burkas – 20 minūtes.
  • Aizvalcēt vai aizskrūvēt burkas un apgāzt ar vāku uz leju. Ietīt segā un atstāt līdz pilnīgai atdzišanai.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk