Pankūku “Gliemezītis” skābā krējuma mērcē

Pankūku “Gliemezītis” skābā krējuma mērcē

SASTĀVDAĻAS:
PANKŪKĀM:
    piens – 400 ml kartupeļu ciete – 200 g olas – 2 gab. cukurs – 2 ēdamkarotes augu eļļa – 2 ēdamkarotes
PILDĪJUMAM:
    biezpiens 5% - 500 g rozīnes – 100 g ola – 1 gab. vaniļas cukurs – 1 paciņa
MĒRCEI:
    skābais krējums – 100 g olas – 2 gab. vaniļas cukurs – 1 paciņa
PAGATAVOŠANA:
  • Lai pagatavotu pankūku mīklu, bļodā sajaukt visas sastāvdaļas. Izcept pankūkas. Pagatavot pildījumu, samaisot visas augstāk uzskaitītās sastāvdaļas. Atdzisušās pankūkas apsmērēt ar pildījumu un sarullēt. Cepamo formu iesmērēt ar eļļu, izbārstīt ar miltiem, likt tajā pildītās pankūkas.
  • Atsevišķi samaisīt skābo krējumu, olas un vaniļas cukuru. Ar šo mērci apliet pankūkas. Cept cepeškrāsnī 190 grādos 35 minūtes.
  • Pankūku “Gliemezīti” atdzesēt un tikai tad izņemt no formas.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk