Pankūku ruletītes ar biezpiena krēmu

Pankūku ruletītes ar biezpiena krēmu

SASTĀVDAĻAS:
PANKŪKĀM:
  • piens – 500 ml
  • rīsu milti – 200 g
  • cukurs – 40 g
  • sviests – 30 g
  • kartupeļu ciete – 20 g
  • olas – 2 gab.
  • sāls – šķipsniņa
  • augu eļļa cepšanai
PILDĪJUMAM:
  • biezpiens – 200 g
  • banāni – 2 gab.
  • iebiezinātais piens – 3 ēdamkarotes
  • skābais krējums – 3 ēdamkarotes
MĒRCEI:
  • sviests – 30 g
  • kakao – 2 ēdamkarotes
  • skābais krējums – 2 ēdamkarotes
  • cukurs – 2 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:

Lielā traukā sajaukt rīsu miltus, kartupeļu cieti, šķipsniņu sāls un cukuru. Pieliet pienu, samaisīt. Iesist olas, pieliet izkausētu sviestu. Visas sastāvdaļas samaisīt ar putojamo slotiņu. Cept kā parastas pankūkas, no abām pusēm. Pildījuma pagatavošanai sajaukt skābo krējumu ar biezpienu un iebiezināto pienu. Apsmērēt pankūkas. Katras pankūkas vienā malā likt banānu, kas sagriezts šķēlītēs, tad katru pankūku satīt rullītī. To saspiest un sagriezt gabaliņos.

No cukura, kakao, mīksta sviesta un skābā krējuma pagatavot mērci. Masu sasildīt un pārliet pankūkām. Pasniegt.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk