Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!

Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!

SASTĀVDAĻAS:
  • Burkāni – 200 g
  • Pilngraudu milti – 50 g
  • Auzu milti – 50 g
  • Kefīrs 1% - 100 ml
  • Ola – 1 gab.
  • Citrona sula – ½ ēdamkarotes
  • Citrona miziņa – ½ ēdamkarotes
  • Saldinātājs – pēc garšas
  • Soda – ½ tējkarotes
  • Kanēlis – pēc garšas
  • Vaniļa – pēc garšas
  • Krēmam:
    • Dabiskais jogurts – 100 ml
    • Vājpiena biezpiens – 100 g
    • Zemesrieksti – pēc garšas
    • Vaniļa – pēc garšas
    • Saldinātājs – pēc garšas
    PAGATAVOŠANA:
    • Burkānus cepam folijā 150 grādos apmēram stundu.
    • Tad liekam tos blenderī un sablendējam kopā ar kefīru un olu.
    • Pieliekam pārējās sastāvdaļas, izņemot sodu. Samaisām.
    • Pieliekam sodu, kas dzēsta ar siltu ūdeni, visu rūpīgi samaisām un liekam formā.
    • Cepam cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 40 – 50 minūtes.
    • Krēmam saputojam visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
    • Gatavo biskvītu atdzesējam un gareniski sagriežam divās daļās. Pa vidu smērējam krēmu.
    • Pa virsu tortei uzberam zemesriekstus.

    LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk