Pasta ar boloņas mērci

Pasta ar boloņas mērci

Šī ir lieliska recepte- spageti ar bagātīgu gaļas mērci. Pasniedziet ar sarīvētu parmezānu.

SASTĀVAĻAS:
  • 300-400gr. maltās gaļas(pārsvarā izmanto liellopa, bet katram jau gaumes dažādākas)
  • 5tomāti
  • 6 ēd. k. tomātu mērces
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 2-3 ķiploku daiviņas
  • 3 ēd.k. sarkanvīns
  • garšvielas
  • parmezan siers
PAGATAVOŠANA:
  • Smalki sasmalciniet visus dārzeņus un cepiet uz lielas pannas kamēr mīksti, apmēram 10 minūtes.
  • Pievienojiet malto gaļu un cepiet, nepārtraukti maisot, līdz gaļa iegūst zeltainu krāsu. Pievienojiet sasmalcinātus tomātus un lauru lapu. Pievienojiet garšvielas, sāli un piparus.
  • Samaziniet uguni un uzlieciet vāku. Ļaujiet mērcei gatavoties uz lēnas uguns apmēram 1,5 stundas. Laiku pa laikam apmaisiet.
  • Pievienojiet nedaudz piedevu, līdz esat apmierināti ar asumu un garšām.
  • Pagatavojiet spageti saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Pasniedziet ar sarīvētu parmezānu.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk