Paštaisīts kečups – gandrīz mēli noriju!

Paštaisīts kečups – gandrīz mēli noriju!

Jā, jā, lūk tādu kečupu taisu katru gadu. Visi veikalos nopērkamie var palikt plauktos, tuvumā tiem vairs neiešu!

Lūk, receptīte:
  • 3 kg tomātu
  • 0,5 kg skābu ābolu
  • 0,25 kg sīpolu
Pagatavošana:
  • Visu sagriezt un vārīt, līdz sīpoli kļūst mīksti. Sablendēt un vārīt līdz vēlamajai konsistencei. Es vārīju 50 minūtes.
  • Pirms vārīšanas beigām pielikt 1,5 ēdamkarotes sāli, 1,5 glāzes cukura. Neaizmirstam maisīt, citādi piedegs.
  • Pieliekam arī sarkanos un melnos piparus, 50 g ābolu etiķa. Ņemam nost no uguns, lejam burkās, skrūvējam ciet.
  • Varat paimprovizēt ar ābolu šķirnēm. Ja ņemsiet saldākus ābolus, garša būs maigāka. Varat pielikt ķiplociņu, vīrieši novērtēs.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk