Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!

Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!

Garšīgākas neesmu ēdusi!

SASTĀVDAĻAS:
  • Bietes – 2 kg
  • Tomāti – 750 g
  • Sīpoli – 250 g
  • Saldie pipari – 250 g
  • Ķiploki – 100 g
  • Cukurs – 100 g
  • Sāls – 30 g
  • 9% etiķis – 75 ml
  • Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
  • Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
  • Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
  • Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
  • Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
  • Sautējam masu 40 minūtes.
  • Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk