Sautēta cūkgaļas fileja ar āboliem

Sautēta cūkgaļas fileja ar āboliem

SASTĀVDAĻAS:
  • 500 g cūkgaļas filejas
  • 50 g tauku
  • 1 ābols
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 sīpols
  • majorāns
  • ķimenes
  • sāls
PAGATAVOŠANA:
  • Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli, no visām pusēm apbārstīt ar miltiem un apcept uz pannas sakarsētos taukos. Tad likt gaļu sautējamā traukā, pieliet taukus no pannas, piebērt majorānu, ķimenes, pievienot mazliet buljona, sautēt līdz pusgatavībai.
  • Sīpolu sagriezt gredzenos, ābolu nomizot, izņemt sēklas, sagriezt šķēlītēs, likt pa virsu gaļai, sautēt, līdz tā gatava.
  • Izņemt gaļu un ābolus no trauka, atlikušajā šķidrumā pievienot apceptus miltus un saberztu ābolu, pielikt sāli, ļaut mērcei uzvārīties, tad izkāst.
  • Gaļu pasniegt gabaliņos sagrieztu un pārlietu ar mērci. Klāt pasniegt vārītus kartupeļus, sālītus gurķus, skābētus kāpostus vai sautētas bietes.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk