Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

BIEZPIENA LAZANJA
Jums vajadzēs:
  • 500 g biezpiena
  • 300 g cietā siera
  • 2 olas
  • 40 – 50 g sviesta
  • Sausas lazanjas plāksnes
  • 0,5 tējkarotes sāls
PAGATAVOŠANA:
  • Sarīvējam sieru.
  • Glāzē ielejam ūdeni un pieliekam pustējkaroti sāls.
  • Biezpienam pievienojam divas olas un saputojam.
  • Biezpiena masai pievienojam 5 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Pievienojam mīkstu sviestu.
  • Pieliekam šķipsniņu sāls.
  • Ņemam cepamo formu, tās dibenā izklājam foliju un iesmērējam to ar eļļu.
  • Un folijas liekam lazanjas plāksnes.
  • ¼ daļu biezpiena masas liekam uz lazanjas plāksnēm. Pa virsu beram sieru (1/4 daļu).
  • Pa virsu pārlejam 3 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Liekam lazanjas plākšņu kārtu. Pa virsu smērējam biezpiena masu, beram sieru un pielejam 3 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Tādā veidā liekam četras kārtas. Augšējā kārtā beram sieru. Pa virsu klājam foliju.
  • Cepam labi sakarsētā krāsnī 30 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns.
  • Lazanju pasniedzam karstu.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk