Siera kūka

Siera kūka

SASTĀVDALAS PAMATNEI:
  • 100g „Selgas” cepumu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
  • Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
  • 800g krēmsiera
  • 400g cukura
  • 120g saldā krējuma
  • 500g skābā krējuma
  • 4gb olas
  • 45g miltu
  • Vaniļas cukurs
  • Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
  • Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
  • Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
  • Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
  • Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.

Lai labi garšo!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk