Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru

Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru

SASTĀVDAĻAS:
  • Plānais lavašs – 1 iepakojums
GAĻAS PILDĪJUMAM:
  • maltā gaļa – 500 g
  • kartupeļi – 2 – 3 gab.
  • sīpols – 1 gab.
  • malti melnie pipari
  • sāls
MĒRCEI:
  • minerālūdens – 500 ml
  • olīveļļa – 150 g
  • olas – 3 gab.
SIERA PILDĪJUMAM:
  • cietais siers – 500 – 600 g
  • pētersīļi - 1 buntīte
PAGATVOŠANA:
  • Lavašu sagriezt lielos trijstūros. Sīpolu sakapāt un apcept eļļā, pievienot malto gaļu, samaisīt. Pielikt rupji sarīvētus kartupeļus.
  • Cept visu līdz gatavībai, piebērt sāli, piparus, ja ir vēlēšanās – sasmalcinātus zaļumus.
  • Cieto sieru sarīvēt, sajaukt ar sakapātiem pētersīļiem.
  • Ņemt lavaša trijstūri, malā likt gaļas pildījumu, malas saliekt un satīt trubiņā. Tāpat satīt trubiņas ar siera pildījumu.
  • Cepamo pannu iesmērēt ar nelielu daudzumu olīveļļas, likt pildītās trubiņas pamīšus ar gaļas un siera pildījumu. Tās likt cieši vienu pie otras.
  • Sajaukt sastāvdaļas mērcei un pārliet slinkajiem burekiem. Atstāt, lai mērce ievelkas, apmēram uz stundu. Tad cept cepeškrāsnī 180 grādos.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk