Šokolādes desa

Šokolādes desa

SASTĀVDAĻAS:
  • 250 g cepumu
  • 250 g margarīna
  • 100 g piena
  • 3 – 4 ēdamkarotes kakao
  • 0,5 glāzes cukura
PAGATAVOŠANA:
  • Cepumus sasmalcināt. Es to daru ar rokām, citas saimnieces to dara ar gaļas āmuriņa palīdzību, citas izmanto blenderi.
  • Katliņā likt margarīnu un izkausēt uz vidējas uguns.
  • Izkausētajā margarīnā likt cukuru, kakao pulveri un pieliet pienu. Visas sastāvdaļas samaisīt, līdz tās pilnībā izkusušas.
  • Sagatavotajā masā likt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns un ļaut atdzist.
  • Gatavo produktu likt folijā un satīt desas formā.
  • Foliju likt pārtikas maisā un likt saldētavā uz 2 – 3 stundām.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk