Šokolādes desa bez cukura

Šokolādes desa bez cukura

SASTĀVDAĻAS:
  • 250 g cepumu
  • 250 g sviesta vai margarīna
  • 3 – 4 ēdamkarotes kakao
PAGATAVOŠANA:
  • Cepumus sasmalcināt.
  • Katliņā likt sviestu vai margarīnu un kausēt uz vidējas uguns.
  • Izkausētajā sviestā (margarīnā) likt kakao pulveri. Visu rūpīgi izmaisīt, līdz kakao pilnībā izkusis.
  • Kakao masā bērt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns, ļaut atdzist.
  • Sagatavoto produktu likt folijā un satīt desas formā.
  • Foliju likt pārtikas maisā un tad saldētavā uz 2 – 3 stundām.
  • P.S. Šokolādes desa, kas pagatavota no cukura nebūs tik salda, kā klasiskā, bet pateicoties cepumu saldumam, tā nebūt nebūs sliktāka.
  • Ja desas pagatavošanai izmantojat sviestu, tad liekat to saldētavā uz 1,5 stundām un tas uz divām stundām ledusskapī. Sviests saldētavā sasalst ātrāk un desu būs grūtāk sagriezt.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk