Šokolādes fondants

Šokolādes fondants

SASTĀVDAĻAS:
  • 2 olas
  • 45 g miltu
  • 90 g rūgtās šokolādes
  • 90 g sviesta
  • 100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
  • kakao pulveris
  • sviests
PAGATAVOŠANA:
  • Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
  • Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
  • Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
  • Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
  • Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
  • Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
  • Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
  • Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
  • Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk