Tomātu mērce

Tomātu mērce

SASTĀVDAĻAS:
  • saišķītis pētersīļu
  • 1 sīpols
  • 0,5 glāzes tomātu pastas
  • 1 deserta karote miltu
  • 100 g sviesta
  • 1 glāze gaļas buljona
  • 50 g augu eļļas
  • sāls pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
  • Pētersīļus un sīpolu smalki sasmalcināt un apcept augu eļļā, pievienot miltus, samaisīt, pielikt tomātu pastu, pieliet buljonu, visu samaisīt.
  • Sautēt uz mazas uguns 5 – 7 minūtes. Pēc tam mērci izberzt cauri sietam, pielikt sāli, sviestu un samaisīt. Pasniegt ar kartupeļu, pastas un dārzeņu ēdieniem.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk