Torte ar iebiezināto pienu. Var pagatavot 30 minūtēs! Garšīgas tortes recepte – kusīs mutē, būs mīksta un maiga.

Torte ar iebiezināto pienu. Var pagatavot 30 minūtēs! Garšīgas tortes recepte – kusīs mutē, būs mīksta un maiga.

SASTĀVDAĻAS:
  • 140 g augstākā labuma milti;
  • 1 kārba iebiezinātā pilnpiena;
  • 100 g sviesta;
  • ½ tējkarotes sodas;
  • 2 olas;
  • ½ citrona;
  • Kakao.
KRĒMAM:
  • 400 g skābā krējuma;
  • 200 g cukura;
PAGATAVOŠANA:
  • Uz lēnas uguns izkausēt sviestu un pārliet citā bļodā.
  • Pievienot iebiezināto pienu, olas, ar citronu sulu dzēstu sodu, izsijātus miltus (visu ļoti rūpīgi samaisot). 2/3 mīklas izliet pa cepamās pannas vienu daļu, kas izklāta ar cepamo papīru.
  • Atlikušajai mīklai pievienot kakao, izmaisīt un izliet uz cepamās pannas otras daļas.
  • Cept 180 grādos 10 minūtes.
  • Kamēr biskvīts cepās, gatavo krēmu: krējumam piebērt cukuru un kārtīgi saputot ar putojamo slotiņu.
  • Gatavo biskvītu izņemt no krāsns, nedaudz atdzesēt, sagriezt trijos gabalos, izlīdzināt malas.
  • Visus biskvīta gabalus, izņemot pirmo, kārtīgi sasmērēt ar krēmu no abām pusēm un likt vienu uz otra. Pirmo biskvītu sasmērēt tikai no vienas puses. Biskvītam ar kakao jābūt pa vidu.
  • Apgraizītas malas sasmalcināt drupačās un ar tām apbērt torti no visām pusēm.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk