Torte “SNICKERS”

Torte “SNICKERS”

Torte pēc garšas ir ļoti līdzīga saldummīļu iecienītajam kārumam. Šķiet, tas ir viens no labākajiem desertiem!

SASTĀVDAĻAS:
Mīkla:
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes kakao
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 glāze miltu
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera
1. krēms
  • 3 glāzes piena
  • 1 glāze mannā
  • ¾ glāzes cukura
  • 250 g sviesta
2. krēms
  • 1 paciņa cepumu
  • 0,5 litri vārīta iebiezinātā piena
  • 200 g grauzdētu zemesriekstu
Glazūra:
  • 200 g šokolādes
PAGATAVOŠANA:
  • Mīklai – baltumus atdalām no dzeltenumiem. Baltumus saputojam ar cukuru, uzmanīgi pievienojam dzeltenumus un turpinām putot.
  • Kakao sajaucam ar krējumu, pievienojam olām. Pieliekam miltus, cepamo pulveri un rūpīgi sajaucam.
  • Mīklu sadalām divās daļās, lejam ar eļļu iesmērētā formā. Cepam divus biskvītus, 180 grādos 30 minūtes.
  • Pirmajam krēmam: vārām mannā putru ar pienu, pieliekam cukuru. Atdzesējam, pieliekam sviestu.
  • Otrajam krēmam: cepumus sasmalcinām, sajaucam ar iebiezināto pienu un zemesriekstiem. Zemesriekstus sasmalcināt nevajag.
  • “Būvējam” torti: biskvīts, puse no pirmā krēma, otrais krēms, atlikušais pirmais krēms, otrais biskvīts.
  • Pārlejam ar izkausētu šokolādi, dekorējam ar zemesriekstiem.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk