Vienkārša mājās pagatavojamu kruasānu recepte, pagatavojama no kārtainās rauga mīklas, ar šokolādes riekstu krēmu. Būs gatavi 30 minūtēs.
Pasniedziet tos brokastīs ar tasīti aromātiskas tējas vai kafijas.
SASTĀVDAĻAS:
- kārtainā rauga mīkla – 2 plāksnes (400 g)
- šokolādes – riekstu krēms – 8 ēdamkarotes
- ola – 1 gab
- pūdercukurs pārkaisīšanai
- sanāk astoņi gabali.
PAGATAVOŠANA:
- Ieslēgt cepeškrāsni un uzkarsēt līdz 180 grādiem. Paplāti izklāt ar cepamo papīru.
- Mīlu atlaidināt, katru plāksni sagriezt četrās daļās. Uz katra gabaliņa uzsmērēt ēdamkaroti šokolādes – riekstu krēma, atstājot centimetru no katras malas neapsmērētu.
- Malas apsmērēt ar olu. Katru mīklas kvadrātu satīt kruasāna formā, saliekt pusmēnesī. Apsmērēt ar olu.
- Cept cepeškrāsnī 20 minūtes. Pārkaisīt ar pūdercukuru. Pasniegt siltus.
LAI LABI GARŠO!