Vistas fileja ar sinepēm un medu

Vistas fileja ar sinepēm un medu

SASTĀVADĻAS:
  • vistas fileju
  • medus
  • graudainās franču sinepes
  • sinepes ar medu
  • ķiploks
  • sāls
PAGATAVOŠANA:
  • Ar daudzumiem - jau atkal, jāskatās cik ēdāju. Man bija 5 vistas filejas un mērcei/marinādei/glazūrai izmantoju 2 ēdamkarotes medus, 5 tējkarotes graudainās franču sinepes un 3 tējkarotes sinepes ar medu. 3 ķiploku daivas, sāls pēc ieskatiem.
  • Runājot par sinepēm, var izmantot arī parastās krievu sinepes, nav jāmiksē kā to darīju es. Taču tā kā graudainās sinepes bija maigas pēc garšas, tad asumam pieliku sinepes ar medu. Var izmantot arī parastās franču sinepes. Tātad - brīvs fantāziju lidojums sinepju izvēlē. Galvenais lai pašiem garšo.
  • Sākumā vistas filejas ar asu nazi nedaudz krusteniski iegriež. Tad pārkaisa ar sāli un pievieno piespiestu ķiploku.
  • Gatavo sinepju medus mērci. Bļodiņā saujauc medu ar sinepēm sev vēlamā garšā. Man tā bija no 2 ēdamkarotēm medus, 5 tējkarotēm graudainajām franču sinepēm un 3 tējkarotēm sinepēm ar medu. Tad šo visu lēju virsū vistas filejais samaisīju un atliku uz kādām 40 minūtēm iestāvēties. Pēc tam liku cepammaisā un cepu 200grādos kādas 40 minūtes. Tas arī viss, servē galdā.
  • Nu lūk, mājinieki šo maltīti novērtēja atzinīgi un man pašai arī, ļoti garšoja.

AVOTS: http://zitinja.blogspot.com

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk