Vistas gaļas desa mājas gaumē

Vistas gaļas desa mājas gaumē

Daudzi uzskata, ka pagatavot desu mājas apstākļos bez īpašām iekārtām un profesionālām iemaņām ir nereāli. Un visiem taču gribas palutināt sevi un savus tuviniekus ar garšīgu, no dabiskām sastāvdaļām pagatavotu desu, neizdodot par to lielu naudu, desu pērkot tirgū. Un mājās taču arī desu cehu neierīkosi! Mums jums ir priecīga vēsts – varat desu pagatavot paši, bez īpašām iekārtām un kulinārijas kursu diplomiem. Lūk, recepte, ar kuru piekrita padalīties kāda Eiropas restorāna šefpavārs:

SASTĀVDAĻAS:
  • 1 kg vistas filejas
  • ½ tējkarotes garšvielu vistas gaļai
  • smaržīgie pipari
  • 8 daiviņas ķiploka
  • 15 g želatīna
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
PAGATAVOŠANA:>/h6>
  • Vistas fileju sagriezt mazos kubiņos vai plānās strēmelītēs, apmēram 2 cm.
  • Pievienot gaļai sasmalcinātus ķiplokus un pārējās sastāvdaļas (garšvielas, piparus un majonēzi), visu rūpīgi samaisīt.
  • Pievienot sauso želatīnu un vēlreiz rūpīgi samaisīt, lai tas izlīdzinātos vienmērīgi.
  • Veidot desiņas: ceturto daļu masas izlikt uz folijas 5 – 6 cm platumā, tad savelt desiņā un satīt kā konfekti. Tāpat rīkoties ar atlikušo gaļas masu.
  • Cept cepeškrāsnī, 180 grādos 60 minūtes.
  • Izņemt no krāsns, atdzesēt un uz 6 – 8 stundām likt ledusskapī.
  • Tas arī viss! Nav taču sarežģīti, recepte" onclick="gtag('event', 'CrossLink', {'event_category': 'click', 'event_label': 'vai ne'});">vai ne?

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk