Zemeņu sasaldēšanas noslēpumi. Žēl, ka nezināju par tiem agrāk!

Zemeņu sasaldēšanas noslēpumi. Žēl, ka nezināju par tiem agrāk!

Saldējiet zemenes, izmantojot šo recepti, tad ziemā tās būs garšīgas un aromātiskas.

SASALDĒŠANAS PROCESS:
  • Ātri nomazgājam zemenes, attīrām no zaļajām lapiņām, ļaujam nožūt uz dvieļa. Neļaujiet zemenēm ilgi būt ūdenī un uzsūkt to.
  • Katru zemeni pārgriežam uz pusēm.
  • Ņemam trauku, kurā saldēsim zemenes un sākumā liekam vienu zemenes pusīti, tad uzberam cukuru un pa virsu liekam otru zemenes pusīti tā, lai sanāk vesela zemene.
  • Atkal apberam ar cukuru. Un tā visas zemenes.
  • Liekam traukam vāku un trauku liekam saldētavā.
  • Ziemā jums būs iespēja izbaudīt aromātiskas zemenes!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk