Zivju zupa

Zivju zupa

SASTĀVDAĻAS:
  • Lasis – 300 g
  • Menca – 300 g
  • Bulgurs – 50 g
  • Puravs – 100 g
  • Bešamela mērce – 100 g
  • Ūdens – 2 litri
  • Pētersīļi – 100 g
  • Burkāni – 100 g
  • Sīpoli – 100 g
  • Saldie pipari – 10 – 15 g
PAGATAVOŠANA:
  • Sagriezt puravu, likt verdošā ūdenī. Pievienot biezeni no saldajiem pipariem (saldo piparu samalt gaļas mašīnā un no iegūtās masas iztvaicēt šķidrumu, līdz iegūstat krējumveida masu).
  • Piebērt bulguru. Pielikt sāli, piparus pēc garšas. Pielikt bešamela mērci. Samaisīt.
  • Pielikt gabaliņos sagrieztu laša un mencas fileju. Vārīt apmēram desmit minūtes. Gatavajā zupā piebērt sasmalcinātus zaļumus.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk