Biezpiena pīrāgs

Biezpiena pīrāgs

SASTĀVDAĻAS:
  • 200 g smilšu cepumu
  • 100 g sviesta
  • 500 g mājas biezpiena
  • 170 g krējuma
  • 4 olas
  • 250 g cukura
  • 2/4 tāfelītes baltās šokolādes
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 16 – 18 ēdamkarotes ķiršu kompota
  • 2 tējkarotes želatīna
PAGATAVOŠANA:
  • Apaļajā cepšanas formā izklāt cepamo papīru.
  • Cepumus sasmalcināt, sajaukt ar mīkstu sviestu un izklāt cepamajā formā. Izlīdzināt.
  • Biezpienu izberzt caur sietu.
  • Šokolādi izkausēt ūdens peldē.
  • Biezpienu un šokolādi samaisīt, pievienot cukuru, krējumu, vanilīnu un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.
  • Viendabīgo masu likt uz cepumu kārtas, izlīdzināt un likt cepeškrāsnī uz vienu stundu. Cepeškrāsns temperatūra – 175 grādi.
  • Tad ļaut pīrāgam atdzist atvērtā cepeškrāsnī.
  • Ķiršu kompotu samaisīt ar želatīnu un uzkarsēt līdz tas pilnībā izšķīdis.
  • Atdzisušajam pīrāgam (no formas neizņemt) pa virsu uzliet atdzesēto kompotu ar želatīnu un likt ledusskapī lai atdziest.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk