
Lieliska uzkoda. Siera-ķiploka bumbiņas
Sastāvdaļas: 200 g cieta siera 3 olas 2-3 ķiploka daiviņas 1-2 ēdamkarotes miltu eļļa cepšanai sāls (pēc garšas) Pagatavošana: Uz...
Lasīt visu rakstuSastāvdaļas: 200 g cieta siera 3 olas 2-3 ķiploka daiviņas 1-2 ēdamkarotes miltu eļļa cepšanai sāls (pēc garšas) Pagatavošana: Uz...
Lasīt visu rakstuSastāvdaļas: Kalmāri 400g Gurķi 3gb Olas 2gb Ciets siers 300g Sviests 2 ēdamkarotes Majonēze pēc garšas Sāls pēc garšas Pagatavošana:...
Lasīt visu rakstuŠī pīrāga recepte parādījās pašā Itālijas sirdī – Toskānā. Vietējiem bērneļiem tas asociējas ar siltu vecmāmiņas māju, tāpēc vēl to...
Lasīt visu rakstuTikai mājas maize var tā smaržot un kraukšķēt. Jā Lielveikalos var nopirkt visāda veida maizi, bet tajā nav galvenās sastāvdaļas...
Lasīt visu rakstuSastāvdaļas: Vistas fileja 600 g Itālijas garšaugi 1 tējk. Melnie maltie pipari pēc garšas Želatīns 1 ēd.kar. Ķiploki 2 daiv....
Lasīt visu rakstuNepieciešamās sastāvdaļas: 185 g sviests bez sāls 185 g melnā šokolāde 85 g milti 40 g kakao pulveris 50 g...
Lasīt visu rakstuPasha ir saldais ēdiens, ko reizi gadā uz Lieldienām gatavo no biezpiena masas, pievienojot mandeles, rozīnes, sukādes, olas, sviestu un...
Lasīt visu rakstuŠīs gaisīgās siera bumbiņas francūži sauc par Gruyere, tās gatavo no plaucētās mīklas un pievieno sieru. Gruyere iznāk vieglas un...
Lasīt visu rakstuSastāvdaļas: Maize 1gb Cietais siers 200g Sviests 85g Ķiploks 2 daiviņas Sāls 0,5 tējkarotes Zaļie lociņi 1 zariņš Pagatavošana: 1....
Lasīt visu rakstu