Fantastiski garšīgas vistas filejas – kabaču kotletītes

Fantastiski garšīgas vistas filejas – kabaču kotletītes

Kabacis piešķirs kotletēm maigumu un sulīgumu, pie tam neizmainīs gatavā ēdiena garšu un aromātu. Apetīti rosinošās kotletītes pagatavojamas ļoti vienkārši un ātri – saimniecēm patiks. Tās var pasniegt gan kā atsevišķu ēdienu, gan kā papildinājumu svaigu dārzeņu salātiem.

SASTĀVDAĻAS:
  • 700 g vistas filejas
  • Viens neliels kabacis
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Buntīte diļļu
  • Augu eļļa bez aromāta – cepšanai
  • Sāls, melni maltie pipari, garšvielas – pēc garšas un vēlēšanās
PAGATAVOŠANA:
  • Jauno kabaci nomazgājam, nosusinām un sarīvējam uz rupjās rīves. Mizot kabaci nevajag. Liekam to bļodā, pieliekam sāli, samaisām, atstājam uz 10 minūtēm.
  • Vistas fileju sagriežam mazos kubiņos.
  • Dilles sakapājam.
  • No bļodas ar rokām ņemam kabačus, nospiežam sulu, liekam citā bļodā.
  • Pie kabačiem liekam sagriezto vistas fileju, dilles, olas, piparus, sāli (atceramies, ka kabači jau ir apsālīti), visu samaisām.
  • Tad pieliekam miltus un samaisām vēlreiz. Kotlešu masa ir gatava.
  • Uzkarsētā pannā lejam augu eļļu. Ar karoti ņemam kotlešu masu, veidojam kotletītes, liekam uz pannas.
  • Cepam uz nelielas uguns, no abām pusēm, zem vāka, lai gaļa paspētu viscaur izsutināties.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk