Burkānu - zirņu sautējums

Burkānu - zirņu sautējums

SASTĀVDAĻAS:
  • 1 glāze zirņu
  • 2-3 burkāni
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
  • Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
  • Zirņus izvāra atsevišķi.
  • Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk