Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!

Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!

SASTĀVDAĻAS:
  • vistas fileja – 500 g
  • olas baltumi – 2 gab.
  • saldais krējums 20% - 200 ml
  • biešu sula – 30 ml
  • ķiploks – 1 daiviņa
  • sāls
  • pipari
  • oregano
PAGATAVOŠANA:
  • Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
  • Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
  • Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
  • Masu izliekam uz folija.
  • Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
  • Liekam maisā un cieši aiztaisām.
  • Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
  • Atdzesējam, neizņemot no folija.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk