Torte “Skudru pūznis”, pagatavota desmit minūtēs

Torte “Skudru pūznis”, pagatavota desmit minūtēs

SASTĀVDAĻAS:
  • valrieksti
  • cepumi ar iebiezinātā piena garšu – 600 g
  • iebiezinātais piens ar cukuru – 500 g
  • sviests – 100 g
  • skābais krējums – 2 ēdamkarotes
  • 30 g tumšās šokolādes
PAGATVOŠANA:
  • Sagatavojam cepumus. Tie jāsasmalcina virtuves kombainā.
  • Iebiezināto pienu saputojam ar mikseri. Pievienojam skābo krējumu, un putojam, līdz veidojas viendabīga masa.
  • Sviestu (turētu istabas temperatūrā), pievienojam iebiezinātajam pienam un krējumam. Krēmu tortei labi saputojam.
  • Valriekstus sasmalcinām, pievienojam krēmam, samaisām.
  • Cepumus sajaucam ar pagatavoto krēmu (ļoti svarīgi, lai cepumi sasūktos ar krēmu, masai nav jābūt šķidrai. Ja redzat, ka samaisīšanas brīdī masa ir par šķidru, pievienojiet vēl sasmalcinātus cepumus).
  • Gatavo saldo cepumu - krēma masu liekam kaudzītē uz lēzena šķīvja. Jo nevērīgāk būs izlikts “pūznis”, jo tas glītāk izskatīsies, kad būs sastindzis.
  • Šokolādi sarīvējam uz smalkās rīves un apbārstām “skudru pūzni”.
  • Liekam torti uz stundu ledusskapī, lai sastingst.
LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk