Visvienkāršākā skābētu ābolu recepte. Līdz ziemai jau būs apēsti!

Visvienkāršākā skābētu ābolu recepte. Līdz ziemai jau būs apēsti!

Ļoti garšīgi un ātri!
Atlasām stingrus ābolus, vēlams, ziemas šķirnes. Liekam trīslitru burkās, uzlejam aukstu ūdeni, pieliekam 3 ēdamkarotes sāls, 3 ēdamkarotes cukura, dažas lauru lapas, krustnagliņas.
Aizskrūvēt un pamatīgi sakratīt, lai sāls un cukurs izšķīst.

Atstāt ieskābt istabas temperatūrā apmēram nedēļu, tad likt vēsā vietā (pagrabā, uz lodžijas, ne ledusskapī).
Pēc mēneša varat mieloties. Varat uzglabāt līdz pavasarim.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk