Boloņas mērce

Boloņas mērce

SASTĀVDAĻAS:
  • Malta gaļa 400 g
  • Eļļa 30 g
  • Sīpoli 2 gab
  • Burkāni 1 gab
  • Paprika 1 gab
  • Tomāti savā sulā 400 g
  • Malti melnie pipari 2 g
  • Baziliks 20 g
  • Sāls( pēc garšas)
PAGATAVOŠANA:
  • Sīpolus sasmalcina un uz karstas pannas nedaudz apcep.
  • Sarīvē burkānus un pievieno sīpoliem uz pannas.
  • Mazliet pasautē un pievieno sīki sagrieztu papriku un malto gaļu.
  • Cep ik pa laika apmaisot.
  • Kad maltā gaļai apcepta, tad tai pievieno tomātus savā sulā, ko pirms tam sīki sagriež. Pannai uzliek vāku, un uz lēnas ugus sautē, ik pa laikam paskatoties vai nepietrūkst šķidruma.
  • Kad mērce gatava,pieber piparu un pagaršo vai nevajag pievienot sāli. Pievieno arī baziliku.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk