Kāpostu lapas ar siera pildījumu. Kaut ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!

Kāpostu lapas ar siera pildījumu. Kaut ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!

Kraukšķoša garoziņa, maigs kāposts un izkusis siers – lielisks savienojums! Kāpostu lapas ar siera pildījumu izdodas ļoti garšīgas un sātīgas.

SASTĀVDAĻAS:
  • baltais galviņkāposts – 800 g
  • olas – 2 gab.
  • kviešu milti – 100 g
  • cietais siers – 500 g
  • saldais krējums – 100 ml
  • rīvmaize – 100 g
  • sāls - pēc garšas
  • malti melnie pipari – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
  • Kāpostam izgriežat kacenu un nedaudz novāriet to sālsūdenī.
  • Sagatavojiet kāpostu lapas, izgriežot tām cietās šķiedras.
  • Katrā kāpostu lapā ietiniet sieru, kas sagriezts gabaliņos. Veidojiet nelielas aploksnītes.
  • Samaisiet olas, saldo krējumu, sāli un piparus – saputojiet tos ar dakšiņu. Katru aploksnīti vispirms iemērciet miltos, tad olu – krējuma maisījumā un tad rīvmaizē.
  • Cepiet uz pannas, uz vidējas uguns, zeltainas no abām pusēm.
  • Pasniedziet ar kādu aso mērci vai skābo krējumu.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk