Kāpostu plācenīši

Kāpostu plācenīši

Maigie kāpostu plācenīši, pagatavoti pēc šīs receptes, ir tik garšīgi, ka nav iespējams no tiem atrauties. Tie garšos pat bērniem.

SASTĀVDAĻAS:
  • baltais galviņkāposts
  • olas – 1 – 2 gab.
  • milti – 2 ēdamkarotes
  • sīpols
  • pipari (dažādās krāsās)
  • ķiploks
  • zaļumi (pēc izvēles)
  • garšvielas (sāls, melni maltie pipari)
PAGATAVOŠANA:
  • Smalki sagriežam kāpostu. Mazliet samīcam ar rokām, lai tas sāk suloties. Sulu nolejam. Pieliekam salmiņos sagrieztu sīpolu, saldos piparus, zaļumus, ķiploku, sāli un piparus. Visu samaisām.
  • Pieliekam olas, miltus un rūpīgi samaisām.
  • No gatavās masas ar rokām veidojam nelielus plācenīšus, ja nepieciešams, nospiežam lieko šķidrumu. Liekam uz sakarsētas pannas, uz kuras uzlieta eļļa.
  • Cepam no abām pusēm, līdz zeltainai garoziņai.
  • Izliekam uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
  • Pasniedzam ar skābo krējumu.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk